Getuigenissen

Hier vind je een overzicht van situaties waarvoor mensen mij geraadpleegd hebben en waarom het voor hen nuttig is gebleken:

 

“Soms kom je in het leven even vast te zitten of krijg je dingen te verwerken waar je geen raad mee weet. Je kan proberen jezelf terug op het rechte pad te krijgen, maar ik voelde dat ik dit niet alleen kon. Ik zat met zoveel vragen, maar kon er helaas geen passend antwoord voor bedenken. Op het juiste moment kwam ik bij jou in de praktijk terecht; zonder zelfvertrouwen en met heel veel angst voor het leven. Stapje voor stapje heb jij mij geholpen om er achter te komen wie ik nu eigenlijk was. Het voelde als een tweede thuis; een plek waar ik mijn emoties de vrije loop kon laten gaan, zoals bij het verlies van mijn grootvader. Zelfs toen ik een miskraam kreeg en mijn angsten weer de kop opstaken.

Toen ik zelf mama werd, kwam ik terug op een belangrijk kruispunt in mijn leven. Doe ik het goed als mama? Verwen ik mijn baby als ik hem direct troost? Moet ik mijn baby laten huilen als hij ’tain’tnachts wakker wordt? Daar was de angst weer om te falen en te mislukken, dit keer als mama. Gelukkig heb ik door onze gesprekken geleerd dat ik op mezelf kan en moet vertrouwen. Met dit vertrouwen wandel ik als een gelukkige mama door het leven.”

An

  • Ik had direct een afspraak voor een kennismakingsgesprek.
  • Je gaf heldere informatie.
  • Je eerlijkheid is gewaardeerd.
  • Professionaliteit draag je hoog in het vaandel.
  • Je geeft persoonlijk advies.
  • Niets is vreemd, raar of gek, je kan met alles bij jou terecht.

Tot slot kan ik met overtuiging zeggen, dat je ‘doortastende aanpak’ tijdens de gesprekstherapie ervoor gezorgd heeft dat ik een veel stabieler persoon ben geworden, met een betere kijk op zichzelf!

Piet

SAMEN op zoek gaan naar nieuwe ideeën, opvattingen en gedachten; OPEN communicatie, PRAKTIJKgerichte voorbeelden de me op weg hielpen; EERLIJKHEID; PERSOONLIJKE benadering.
Katrien

 

Ik was zo goed als emotioneel afgesloten van iedereen rondom me, verzonken in mijn eigen depressieve gedachten. Meermaals hebben mensen rondom mij me proberen helpen, goede begeleiding gezocht maar het is pas sinds ik bij Agnes Boedt terecht kwam dat ik echt vooruitgang boekte. Zij heeft mij op haar bijzondere wijze van werken doen openbloeien, het leren omgaan met dagelijkse confrontaties en problemen waar ik nog steeds dagelijks mee geholpen ben.”

Marie

 

Zelf heb ik een slechte band met mijn gescheiden ouders, voornamelijk met mijn moeder. Agnes leert me afstand bewaren wanneer ze me triggeren met verwijten, hun financiele schulden willen laten vereffenen, hun onrust in het leven, etc…. Kortom, psychologische belastingen van kinds af. Zij leert me aanvaarden wat ik niet kan veranderen en geeft andere perspectieven aan.

Haar werk is zeer doortastend waardoor ik niet alle gestelde vragen onmiddellijk kan beantwoorden. Deze confrontaties blijken achteraf de meest efficiënte ! Gesprekken blijven nazinderen.

Valkuilen leren herkennen en proactief handelen is één van onze werkpunten. Leren loslaten zonder extreme gevolgen voor anderen en mezelf want ‘k ben nogal zwart/wit (wel beangstigend daar het onbekende soms ook moet verkend worden).

Doorverwijzing naar andere hulpinstanties zowel voor het fysische als psychische zijn haar niet onbekend.

Aangenaam, eerlijk en oprecht persoon

  • To the point
  • Zeer doelgerichte therapie (vroeger – NU – toekomst)
  • Grote passie voor haar job/cliënteel

Mede dankzij Agnes haar hulp ben ikzelf een goede mama (zeer belangrijk voor mij), echtgenote, vriendin,….

Een naturel in haar vak

Een toppertje

Merel

Integer, empatisch, meedenkend, eerlijk en humoristisch. Duidelijke visie.
Steeds met gebruik van interessante en inzichtrijke metaforen.
Agnes Boedt heeft mijn zelfvertrouwen en positief denken verhoogd na mijn scheiding.

Jan

“Agnes is gemakkelijk/goed bereikbaar (via gsm of mail). Ze neemt de tijd om naar jou te luisteren en neemt nota’s voor de follow-up. Je bent geen nummer, integendeel haar sessies zijn heel persoonlijk. Ze is open en bespreekt met jou waar ze naartoe wil en werkt hier samen met jou aan. Indien nodig geeft ze je “huiswerk” om bepaalde situaties te analyseren en dan met haar te bespreken, dit met doel om vooruit te gaan. Door haar aanpak geeft ze je zelfvertrouwen. Je voelt je op uw “gemak” bij haar. Indien ze met iets niet kan helpen gaat ze je dat ook eerlijk zeggen.”

Sofie

Ik heb de meeste van mijn tijd op deze planeet een luxeleventje geleid , weinig of geen tegenslagen , keek altijd uit naar de volgende uitdaging , het volgende interessante avontuur. Maar als die tegenslag of moeilijkheden waar je niet echt bent tegen opgewassen , waar je geen oplossing voor hebt je dan overvallen ,dan overvalt je een enorm zwaar gevoel dat je nog nooit eerder hebt ervaren.  Je valt stil , je functioneert niet langer , je ziet geen uitweg , alles is donker.

Agnes was er toen voor me in de zwaarste periode uit mijn leven. Met kennis van zaken gaf ze haar volledige aandacht. Ik voelde dat ze oprecht bekommerd om mij was en samen met mij een oplossing zocht.

Roger

 

Bewaren