Achtergrondinformatie

Geboren in 1975 en grootgebracht in een gezin in West-Vlaanderen. Na mijn middelbare studies heb ik gedurende meer dan 10 jaar in allerhande sectoren gewerkt: van de auto-industrie tot Europese instellingen in administratief ondersteunende functies, van onthaal tot directieassistente en HR. Enkele buitenlandse opdrachten verrijkten daarbij mijn wereldbeeld. De keuze voor psychologie als werkdomein begon met een initiatiejaar in Transpersoonlijke Studies in California, VS in 2001. Eenvoudig uitgelegd, probeert deze stroming Westerse psychologie te verzoenen met Oosterse levenswijsheden zodat lichaam en ziel het plaatje van de psyche komen vervolledigen.

Terwijl diverse werkomgevingen mijn overtuigingen en verwachtingen over loopbaan, werkdruk, relaties op de werkvloer etc bijschaafden, volgde ik in avondschool klinische psychologie aan de VUB en studeerde af in 2007.

In juni 2010 behaalde ik ook de titel van Master Practitioner in NLP, in 2015 verwief ik het attest van Oplossingsgerichte, kortdurende, cognitieve en systemische psychotherapie aan het Korzybski Instituut. In 2018-2019 volgde ik een jaaropleiding in Verbindende Communicatie.  Op autodidactische basis verdiep ik me in positieve psychologie, natuurlijk, onvoorwaardelijk en attachment based parenting en lichaamsgerichte traumatherapie. Ik ben  gezegend met drie prachtige dochters.

Sinds 2009 werk ik in mijn zelfstandige praktijk met volwassenen. Na de geboorte van mijn derde dochter heb ik de praktijk tijdelijk stopgezet maar werk intussen weer voltijds.

Bewaren

Bewaren